Valtteri Pakarinen
– Psykoterapeutti (YET)
– Psykologi (psykol. maist.)
– Master of Science

Valtteri J. Pakarinen

Olen psykologi ja ylemmän erityistason psykoterapeutti. Psykoterapian suuntaukselta olen ratkaisukeskeinen.

Työskentelen integratiivisesti. Sovellan eri terapiasuuntia (ratkaisukeskeinen, psykodynaaminen ja kognitiivinen).

Omaan laajan kokemuksen eri työympäristöistä. Omaan kokemusta yrittäjyydestä ja psykiatrian poliklinikalta terveyskeskukseen ja koulumaailmaan. Myös työskentely vankilamaailmassa on laajentanut osaamistani. Olen saanut auttaa yksilöitä ja perheitä monenlaisissa, jopa hyvinkin synkissä ja vaativissa tilanteissa. Toimin myös monikulttuurisissa ympäristöissä.

Neomoderni psykologia

Olen neomodernin psykologian asiantuntija. Neomoderni toimii myös hyvänä määritelmänä korkeimmalle tunnetulle psyykkisen tasapainon tilalle.

Tunnementelmät

Erityisosaamista omaan tunteiden ja mielentilojen kentästä. Tarjoan korkeatasoisimpia työkaluja tunteiden käsittelyn parantamiseen. Kaikki tunteet ovat ”positiivisia”. Ne ovat hyviä ja tärkeitä, kun vain opimme oikealla tavalla kuuntelemaan niitä ja hyödyntämään niissä olevaa, jopa kirjaimellista fyysistä ja kehollista, energiaa. Tämä on oman itsemme kuuntelemista ja syvällisessä merkityksessä kokonaisvaltaista terapiaa.

Psykogeeninen terveys

Elän niin kuin opetan. Olen saavuttanut psykogeenisillä menetelmillä jatkuvan terveyden! En ole sairastanut flunssia, kuumeita tai mitään muutakaan sitten vuoden 2016. Mutta tähän tuli yksi poikkeus.

Sain 2019 A-flunssan, kun mentaliteettini oli alkuvuoden jälkeen heikenyt. Tämä oli mielenkiintoista ja opettavaista 😉 Tarjoamillani henkisillä työkaluilla on siis myös kirjaimellisia fyysisiä terveysvaikutuksia. Sama ilmiö toimii placebo -lääkkeillä, kun ihmiset paranevat ilman oikeaa lääkeainetta. Fyysinen terveys ja immuniteetti ovat erittäin vahvasti myös psykologisia ilmiöitä.

Tämä on suuren merkitysluokan ratkaisu ja kokonaisvaltaista terapiaa!

Palveluksessanne

Olen ISPE:n jäsen. ISPE on maailman vanhin älykkyyteen perustuva 99,9% organisaatio. Innoittava tarkoituksemme on palvella ihmiskuntaa.

Tervetuloa aloittamaan ymmärtävää ja integratiivista työskentelyä kanssani!

Ota yhteyttä ajanvaraus -sivun kautta.