Psykoterapeutti, psykologi

/Psykoterapeutti, psykologi
Psykoterapeutti, psykologi 2019-03-15T23:24:03+00:00

Jakim Pakarinen
– Psykoterapeutti (YET)
– Psykologi (psykol. maist.)
– Master of Science

Jakim Pakarinen

Olen psykologi ja ylemmän erityistason psykoterapeutti. Psykoterapian suuntaukselta olen ratkaisukeskeinen.

Työskentelen integratiivisesti. Sovellan eri terapiasuuntia (ratkaisukeskeinen, psykodynaaminen ja kognitiivinen).

Omaan laajan kokemuksen psykiatrian poliklinikalta, terveyskeskuksesta ja koulumaailmasta vankiloihin. Olen saanut auttaa yksilöitä ja perheitä monenlaisissa ja hyvinkin vaativissa tilanteissa. Toimin myös monikulttuurisissa ympäristöissä.

Olen neomodernin psykologian asiantuntija. Neomoderni toimii myös hyvänä määritelmänä korkeimmalle tunnetulle psyykkisen tasapainon tilalle.

Erityisosaamista omaan tunteiden ja mielentilojen kentästä ja tarjoan korkeatasoisia työkaluja tunteiden käsittelyn parantamiseen. Kaikki tunteet ovat ”positiivisia”. Ne ovat hyviä ja tärkeitä, kunhan vain osaamme oikealla tavalla kuunnella niitä.

Olen saavuttanut psykogeenisillä menetelmillä myös jatkuvan terveyden. En ole sairastanut flunssia tai kuumeita enää lainkaan 2014 jälkeen. Jos taas joskus sairastuisin, niin otan tämän tekstin pois 😉 Tämä teksti on kuitenkin vielä voimassa. Tarjoamillani henkisillä työkaluilla on myös fyysisiä terveysvaikutuksia!

Kuulun jäsenenä ISPE:een. ISPE on maailman vanhin huippuälykkyyteen perustuva organisaatio. Sen innoittava tarkoitus on palvella ihmiskuntaa.

Tervetuloa aloittamaan ymmärtävää ja integratiivista työskentelyä kanssani!

Ota yhteyttä ajanvaraus -sivun kautta.