Jakim Pakarinen
– Psykoterapeutti (YET)
– Psykologi (psykol. maist.)
– Master of Science

Jakim Pakarinen

HUOM. Tällä hetkellä en ota uusia asiakkaita.

Olen psykologi ja ylemmän erityistason psykoterapeutti. Psykoterapian suuntaukselta olen ratkaisukeskeinen.

Työskentelen integratiivisesti. Sovellan eri terapiasuuntia (ratkaisukeskeinen, psykodynaaminen ja kognitiivinen).

Omaan laajan kokemuksen eri vankilaympäristöistä ja psykiatrian poliklinikalta terveyskeskukseen ja koulumaailmaan. Olen saanut auttaa yksilöitä ja perheitä monenlaisissa, jopa hyvinkin synkissä ja vaativissa tilanteissa. Toimin myös monikulttuurisissa ympäristöissä.

Neomoderni psykologia!

Olen neomodernin psykologian asiantuntija. Neomoderni toimii myös hyvänä määritelmänä korkeimmalle tunnetulle psyykkisen tasapainon tilalle.

Tunnementelmät!

Erityisosaamista omaan tunteiden ja mielentilojen kentästä ja tarjoan korkeatasoisimpia työkaluja tunteiden käsittelyn parantamiseen. Kaikki tunteet ovat ”positiivisia”. Ne ovat hyviä ja tärkeitä, kunhan vain osaamme oikealla tavalla kuunnella ja hyödyntää niitä.

Psykogeeninen terveys!

Elän niin kuin opetan. Olen saavuttanut psykogeenisillä menetelmillä jatkuvan terveyden! En ole sairastanut flunssia, kuumeita tai mitään muutakaan sitten vuoden 2014. Mutta tähän tuli yksi poikkeus.

Sain 2019 A-flunssan, kun mentaliteettini oli alkuvuoden jälkeen heikenyt. Tämä oli mielenkiintoista ja opettavaista 😉 Tarjoamillani henkisillä työkaluilla on siis fyysisiä terveysvaikutuksia! Sama ilmiö toimii placebo -lääkkeillä, kun ihmiset paranevat ilman oikeaa lääkeainetta. Fyysinen terveys ja immuniteetti ovat erittäin vahvasti myös psykologisia ilmiöitä.

Palveluksessanne

Olen ISPE:n jäsen. ISPE on maailman vanhin älykkyyteen perustuva 99,9% organisaatio. Innoittava tarkoituksemme on palvella ihmiskuntaa.

Tervetuloa aloittamaan ymmärtävää ja integratiivista työskentelyä kanssani!

Ota yhteyttä ajanvaraus -sivun kautta.